Mainos
Mainos

Tästä voisi ottaa mallia! Opettaja aloittaa jokaisen aamun kehumalla yksitellen oppilaitaan

Amerikkalainen opettaja Chris Ulmer kehuu jokaista oppilastaan yksitellen joka ikinen päivä. Kehuringin tulokset puhuvat puolestaan.

Floridalainen erityisluokan opettaja Chris Ulmer aloittaa joka ikisen aamun kehumalla jokaista oppilaansa, yksitellen ja koko luokan kuullen.

Nuori opettaja aloittaa jokaisen kohdalla sanoin: "Sinä olet aivan mahtava oppilas" ja myös katsoo lasta silmiin kehuessaan tätä.

Lisäksi opettaja kuvailee oppilaiden hyviä puolia ja ennen kaikkea lahjakkuuksia. "Sinä olet mielestäni hauska, sinä olet nopea oppimaan, minusta on mahtavaa, että olet luokallani."

Opettaja kehuu jokaista oppilaansa vuorotellen


Jos et näe videota, klikkaa tästä.


Videolla kerrotaan, että joka aamu pidettävä 10 minuutin kestoinen kehurinki on nostattanut oppilaiden itsetuntoa ja -varmuutta kohisten. Opettaja muistuttaa, että ihmisen minäkuva rakentuu jo pienestä pitäen.

Viikon jälkeen tulokset alkoivat heti näkyä: oppilaat alkoivat kehua toisiaan ja osasivat iloita myös toisten menestyksestä.

Ulmerin erityisluokalla on lapsia, joilla on muun muassa autismia, vaikeita aivovaurioita ja kielellisiä häiröitä.

"Viha on opittu käyttäytymismalli. Rakkaus on luonnollista."

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot