Mainos
Mainos

Tee itse upea kattokruunu mehupilleistä!

Brooklynilainen blogaaja Grace Bonney on tunnettu hienoista Tee se itse -projekteistaan. Taidokkaissa käsissä syntyy muun muassa upea kattokruunu tavallisista mehupilleistä ja klassinen simpukka-valaisin voipaperista.

Uskoisitko, että tämä valaisin on tehty tavallisista mehupilleistä? Muun muassa House and Garden -lehteen ja The New York Postiin kirjoittava blogaaja Grace Bonney on kuuluisa upeista DIY, eli tee-se-itse, -projekteistaan. Tällä hetkellä suositulla blogilla on jopa 65 000 lukijaa päivässä ja 103 000 seuraajaa Twitterissä.

Kattovalaisin mehupilleistä

Tämän valaisimen toteuttamiseen tarvitset 120 pilliä, erimittaisia rautalangan pätkiä ja sakset. Lamppua valitessasi muistathan myös paloturvallisuuden, joten älä aseta lamppua liian lähelle pillejä. Led-valot ovatkin tähän valaisimeen suositeltavia, sillä ne eivät lämpene paljoakaan. Englanninkieliset ohjeet kuvien kanssa löydät Bonneyn blogista täältä.

Simpukkavalaisin voipaperista

Grace Bonneyn simpukkavalaisimesta ei uskoisi, että se on tehty voipaperista. Myös tämän valaisimen kanssa on suositeltavampaa käyttää led-valoja, sillä kuumat lamput sytyttävät voipaperin helposti palamaan.

Tähän tee-se-itse-projektiin tarvitset verkkoamppelin, valkoista spray-maalia, silkkinauhaa, sakset, 1-2 pakettia voipaperia, pergamenttipaperia, kuumaliimaa, pyöreän paperileikkurin, silitysraudan ja leikkuualustan.

Kuvat: Grace Bonney

Hannele Järvelä/ MTV3

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme