Mainos
Mainos

Teini kyllästyi kuulemaan kommentteja pituudestaan – loi nerokkaan käyntikortin

Teinipoika jakaa hauskoja käyntikortteja kaikille hänen pituuttaan ihmetteleville henkilöille. 

Mahdutko sänkyysi? Tuuleeko siellä ylhäällä? Tässä on vain muutama esimerkki kysymyksistä, joihin pitkät henkilöt joutuvat vastaamaan yhä uudelleen ja uudelleen.

Eräs pituutensa vuoksi paljon kommentteja kuuleva henkilö on 17-vuotias Logan. Yhdysvaltalaispoika kyllästyi toden teolla ihmisten kommentteihin ja päätti sulkea heidän suunsa humoristisella tavalla.

Kaikkien aikojen paras sijoitus

Kaikki sai alkunsa, kun eräänä päivänä Logan joutui taas kerran vakuuttelemaan pituuttaan luokkatoverilleen. Kyllä, hän on todella on yli kaksi metriä pitkä! Vakuutteluun kyllästynyt poika päättikin luoda käyntikortin, jossa annetaan vastauksia muutamiin yleisimpiin pitkille ihmisille osoitettuihin kysymyksiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kyllä, olen pitkä. Olet todella tarkkaavainen huomatessasi sen.
204 senttimetriä. (Kyllä, todella)
En pelaa koripalloa.
Sää on täydellinen täällä ylhäällä.
Olen todella kiitollinen tästä keskustelusta.

Logan kertoo, että käyntikortti on hänen kaikkien aikojen paras sijoituksensa, sillä hänen pituuttaan ihmetellään keskimäärin viidestä kymmeneen kertaan päivässä. Miehen sadan kappaleen tilaus onkin huvennut nopeaa tahtia. 

Asioihin ei aina tarvitse suhtautua suurella vakavuudella. Tämä hauska video osoittaa, miltä lapsen käytös näyttäisi aikuisten maailmassa. 


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme