Mainos
Mainos

Teinien vessapila ei naurattanut kaikkia – aiheutti kuvotusta somessa

Amerikkalaisteinin twiittaama kuva aiheutti huvituksen sijaan lähinnä kuvotusta.

18-vuotias Taylor O'Dore ja hänen paras ystävänsä, 19-vuotias Hannah Hepler olivat juhlimassa Heplerin siskon syntymäpäiviä Seattlessa. Juhlijajoukko vietti iltaa hotellilla, kun juopunut väki päätti valmistaa nuudeleita. Kukaan ei kuitenkaan syönyt niitä, joten ne päätyivät seuraavana iltana vessanpönttöön.

Ennen pöntön huuhtelua Hepler ajatteli kuitenkin napata tilanteesta hupaisan kuvan. Hän pyysi ystäväänsä ottamaan kuvan tilanteesta, jossa Hepler poseeraa kuvassa esittäen, että söisi nuudeleita suoraan pöntöstä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Seuraavana päivänä kotiinpäin ajaessaan ystävykset keksivät hauskat saatesanat kuvalle: "Kun on sinun vuorosi tiskata, ja kaikki muut kulhot ovat likaisia paitsi tämä." O'Dore twiittasi kuvan, ja loppu on historiaa.

– En uskonut, että kovin moni ihminen näkisi sitä, O'Dore totesi Buzzfeedille.

Hepler korostaa kuitenkin, ettei oikeasti syönyt nuudeleita.

Kuvasta on tykätty, ja sitä on uudelleentwiitattu tuhansia kertoja. Joidenkin mielestä kuva oli hauska, mutta toiset tuntuivat saaneen elinikäisiä traumoja. Kuvaa myös vaadittiin poistettavaksi sen ällöttävyyden vuoksi, ja erilaisia meemejä heitettiin ilmoille tukemaan tätä ajatusta. Eräs käyttäjä totesi kuvan pilanneen nuudelit häneltä loppuiäksi.

– Kuva on kirottu, enkä enää koskaan tunne rauhaa, kiteytti Twitter-käyttäjä Michete.

– Olen parhaillaan makuuhuoneessamme oksentamassa, totesi käyttäjä Margaret May.

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme