Mainos
Mainos

Teinityttö meni lääkärille nenäverenvuodon vuoksi – pelasti oman ja vanhempiensa hengen

14-vuotias Crystal Enns meni sairaalaan nenäverenvuodon takia, joka osoittautui vaarattomaksi, mutta sairaalassa paljastui paljon enemmän.

Tytöltä löydettiin nefronoftiisi, munuaissairaus, jonka takia hänelle piti tehdä munuaisensiirto. Tytön vanhemmat Mark ja Cristy testasivat itsensä, jotta nähtäisiin, kelpaisivatko he luovuttajiksi.

Kummankaan vanhemman munuaiset eivät kuitenkaan olleet kunnossa. Molemmille todettiin samanlainen munuaissyöpä, mutta onneksi se huomattiin ajoissa.

– Meidän oli tarkoitus mennä lääkäriin ja tehdä jotain, mikä voisi pelastaa tyttäremme hengen. He sanoivat, että tämä saattoi pelastaa henkeni. En muuten olisi ikinä mennyt testaamaan itseäni, tytön isä kertoi CBS-uutisille.

Tytön nenäverenvuoto pelasti sekä oman että vanhempiensa hengen. Eikä nenäverenvuodolla edes ollut mitään yhteyttä itse munuaissairauteen – kyse oli pelkästä sattumasta.

Teinityttö sai uuden munuaisen tädiltään ja kahden vuoden sairastelun jälkeen hän on palannut taas normaaliin elämään. Crystal myös iloitsee siitä, että pelasti vanhempiensa hengen.

– Se on mahtavaa, hän totesi.

Lähde: Wimp.com

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme