Mainos
Mainos

Tekniset kankaat aurinkosuojaukseen

Alumiinitaustaiseksi kudotuilla Ups & Downs -kankailla pystytään säätelemään sisään tulvivaa valoa ja liiallista lämpöä.


Nykyinen arkkitehtuuri suosii korkeita, useiden kerroksien yli avautuvia ikkunoita niin julkisissa tiloissa kuin kodeissakin. Alumiinitaustaiseksi kudottujen Ups & Downs Mood-, Ombra- ja Optic -kankaiden erityisominaisuuksien ansiosta pystytään säätelemään sisään tulvivaa, häikäisevää valoa ja liiallista lämpöä. Käyttötarkoituksesta riippuen valikoimista löytyy peittävämpiä ja valoa läpäisevämpiä laatuja.

Kankaita on helppo työstää laserleikkaamalla rullakaihtimiksi ja paneeliverhoiksi. Halutessa pintaan voidaan painaa digitekniikalla kuvioita elävöittämään kangasta.

Hanna Sumarin haastateltavana oli Svensson Markspellen projektijohtaja Krista Saharla.

Lisätietoja:

Puh. 09-498545, www.ludvigsvensson.com

Kankaiden jälleenmyynti: sisustusliikkeet, muun muassa Eurokangas, tiedustelut Päivi Jutila 044-7592988.

(T.i.l.a. 28.5.2008)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot