Mainos
Mainos

Terveysteema

Kattaus

Terveysillallisen kattauksen värit ovat valkoinen, vihreä ja lasinväri. Koristuselementteinä pöydässä voi käyttää ruukuissa ruohoa tai erilaisia yrttejä sekä myös lasiastioissa/kulhoissa tarjoiltavia pikku porkkanoita, retiisejä ja muitakin kauden vihanneksia. Ne korostavat aterian terveellistä teemaa. Erilaisilla kukilla voi myös tuoda eloa pöytään, mutta niissäkin suositaan rauhallisia värejä kuten vihreää ja valkoista. Lautasliinat ovat valkoisia kangasliinoja rairuoholla sidottuna. Yleisteemana kattauksessa on puhtaus, luonnollisuus ja rauhallisuus.

Tuotetiedot:

Ruoanlaitossa käytetyt pannut, kattilat, veitset, lastat ja maustemyllyt Nexet oy. Ruoan valmisteluun käytetyt kipot ja kupit Ikea.

Kattauksessa Saran omien astioiden lisäksi astioita ja rekvisiittaa: Country treasures, Ikea, ja Marimekko.

Keittiön somisteet: Country treasures, Day, Don Goffo, Keittiö Karhu, Ikea, Indiska, Lohikari, Marimekko, Rose, Tiimari, Villeroy & Boch .

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme