Mainos
Mainos

Teuvon suunnitelma: Hiekkakatu

Mukavan tuntuinen perheasunto Järvenpäässä, mielenkiintoinen kohde. Koska kyseessä on aika uusi asunto, periaatteessa riittäisi pelkkä kalusteiden vaihto/lainaus. Mutta asunnon piristykseksi haluaisin valkoisiin seiniin hiukan väriä.

Sisääntulo eli eteinen pysyy ennallaan, mutta ylimääräiset tavarat siivotaan pois. Keittiö on hieno nykyisessä kunnossaan, mutta lisäisin sinne väriä irtosisustuksella. Muutama värikäs taulu ja värillisiä tuoleja valkoisen pöydän ympärille.

Alakerran wc:n pesualtaan taustaseinän värjäisin raikkaan vihreällä sävyllä. Pöntön kansi myös saman väriseksi ja tietenkin muu rekvisiitta samoilla sävyillä.

Olohuone jaetaan kolmeen osaan: ruokailutila, oleskelu/tv:n katselutila ja hyvin valaistu lukutila. Yksi seinä olohuoneesta saa uuden sävyn Tikkurilan siniharmaa H490. Taulu-tv sekä sininen kulmasohva lainataan asuntoon.

Vanhempien makuuhuoneeseen viihtyisyyttä ja runsautta lisää. Muhkeampi sänky ja paljon sinertäviä ja ruskeita tyynyjä. Sängyn päätyseinän maalaisin osittain siniharmaalla Tikkurilan maalilla H490.

Lastenhuoneet säilytän entisellään, mutta tytön huoneeseen hankin uuden valkoisen sängyn.

Muuten asunto jää ennalleen ja valkoisen valoisaksi.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme