Mainos
Mainos

Teuvon suunnitelma: Sinitiaisentie

Tämänkertainen kohde on rivitaloasunto perheelle mukavassa ympäristössä. Varsinkin, kun se on rakennettu minun syntymäkotini päälle.

Asuntoon astuessa tuli lämmin ja kodikas olo, vaikka asunto kaipaakin muutosta. Ensimmäisenä silmään iskivät alakerran tapetit ja yläkertaan vievät rappuset. Kalusteet kaipaavat myös yhtenäisyyttä.

Alakerran seinät saivat upeat uudet sävyt Tikkurilan Harmony-sävyillä f500 ja l500.

Rappuset saivat upean kiiltävän valkoisen värin Tikkurilan Permo-puulattiamaalilla. Apuna toimi maalarimestari Liisa Lavander.

Vanhempien makuuhuone kaipasi eloa ja houkutusta. Tapetit poistettiin ja samat sävyt maalattiin seiniin kuin olohuoneeseen. Ikeasta tuotiin uudet verhot ja petivaatteet lämpimillä punaisilla sävyillä.

Alakerta sisustettiin niin ikään Ikean upeilla kalusteilla ja myös keittiön valkoinen pöytä tuotiin Ikeasta. Asunto sai tyyliä ja yhtenäisyyttä uusilla kalusteilla.

Lasten huoneet saivat uudet verhot ja ylimääräiset tavarat vietiin pois. Tytön huone sai vihertävän yleissävyn ja pojan huone sinertävän yleissävyn.

Terassille tuotiin upeat ja mukavat kalusteet, rottinkinen sohva ja nojatuoli Suomi Soffasta.

KIITOS:
Ikea
Tikkurila
RTV Kalevankatu

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme