Mainos
Mainos

Tiesitkö: Näistä rakennustöistä tulee ilmoittaa verottajalle

Rakensitpa sitten uutta taloa tai teit vanhaan muutostöitä, tarvitset todennäköisesti rakennusluvan. Rakennuslupa nimittäin vaaditaan lähes kaikkeen rakentamiseen.

Verottajalle tulee ilmoittaa kaikista rakennusluvan alaisista töistä 1. heinäkuuta 2014 alkaen. Tiedot voi ilmoittaa verottajalle sähköisesti tai paperilomakkeella.

Näihin töihin tarvitaan rakennuslupa:

– Uuden rakennuksen rakentaminen

– Lisärakentaminen

– Korjaus- tai muutostyö, joka on verrattavissa rakennuksen rakentamiseen

– Rakennuksen laajentaminen

– Rakennuksen korottaminen

– Ullakon tai kellarin ottaminen rakennuksen pääkäyttötarkoituksen mukaiseen käyttöön–- Rakennuksen tai sen käyttötarkoituksen olennainen muuttaminen

– Korjaus- tai muutostyö, jolla voi olla vaikutusta käyttäjien turvallisuuteen tai terveyteen (muun muassa kantaviin rakenteisiin, rakennusfysikaalisiin ominaisuuksiin, paloturvallisuuteen, poistumisteihin tai lvi-laitteisiin kohdistuvat toimenpiteet)

Lue myös:

(MTV)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot