Mainos
Mainos

Tippuiko kännykkä veteen? Pelasta se vodkalla!

Kun kännykkä tipahtaa vessanpönttöön tai siivousämpäriin, ei se välttämättä ole mennyttä. Nopealla toiminnalla saatat vielä pelastaa ystäväsi.

Mikä avuksi, kun kännykkä tippuu veteen?

Ratkaisevaa on estää kosteuden pääseminen puhelimen virtapiireihin ja SIM-kortin kimppuun. Avaa ensi töiksesi kännykän kuori ja poista akku. Pahin virhe, jonka voit tehdä on laitteen käynnistämisen yrittäminen. Keskity mieluummin irrottamaan kallisarvoinen SIM-kortti varoen.

Jätä kortti kuivumaan erikseen, äläkä tee sille muuta. Jos mahdollista, kuivaa puhelin pyyhkeellä.

Estääksesi metallin kastumisesta aiheutuvan korroosion, käsittele puhelin voimakkaalla alkoholilla, kuten vodkalla.. Käsittelyn jälkeen anna kojeen kuivua lämpimässä tai aurinkoisessa paikassa, mutta älä käytä kuivaajaa.

Kuivaamista tehostavat kenkälaatikoiden tai takkiostosten mukana tulevat, kosteutta imevät silica-pussit. Pudota kolme neljä kappaletta pakastinpussin pohjalle ja sekaan kännykkä. Silica-pussien puutteessa raaka riisi ajaa saman asian

Lue myös:

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme