Mainos
Mainos

Todellinen joulumysteeri! Sairaala on saanut joulukortin "kiitolliselta potilaalta" jo 57 vuoden ajan

Joka joulu postiluukusta tipahtanut joulukortti on hämmentänyt englantilaisen sairaalan henkilökuntaa jo vuosikymmenten ajan.

Kiitolliseksi potilaaksi itseään kutsuva henkilö on lähettänyt sairaalan henkilökunnalle jouluisen tervehdyksen joka ikinen vuosi jo useamman vuosikymmenen ajan. Kortissa ei ole koskaan ollut lähettäjän nimeä, vaan lähettäjäksi on merkitty "todella kiitollinen potilas vuodelta 1960, joka on edelleen hyvissä voimissa”.

Itäenglantilaisen Stamfordin sairaalan henkilökunnan mukaan kortti ei ole viimeisen 57 vuoden aikana jäänyt kertaakaan tulematta, ja joka vuosi kortin takaa löytyy täysin sama tervehdys. Sairaalan ylihoitaja Sue Brooksin mukaan kortin lähettäjä on ollut heille suuri mysteeri jo 57 vuoden ajan.

– Olisi hienoa löytää se, joka tuntee edelleen kiitollisuutta kaikkien näiden vuosien jälkeen, Brooks toteaa.

Naisen mukaan lähettäjän henkilöllisyys olisi mahtavaa saada selville myös siksi, että he voisivat toivottaa hänelle takaisin hyvät joulut. Sairaala oli aikoinaan varattu ainoastaan miespotilaiden käyttöön, joten lähettäjästä tiedetään ainakin se, että hän on miespuolinen henkilö. Kaikki muu jääkin sitten täysin arvailujen varaan.

Lähde: Independent

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme