Mainos
Mainos

Tomaatti-kesäkurpitsavuoka

  • 1 kesäkurpitsa
  • 2-4 tomaattia
  • kuorrutuskastike:
  • 2dl maitoa
  • 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 200g (1 rasia) sulatejuustoa
  • 2 tl oreganoa
  • 1 tl basilikaa
  • (2 valkosipulin kynttä)
  • 1/4 tl mustapippuria
  • öljyä

Leikkaa kesäkurpitsat ja tomaatit ohuiksi viipaleiksi. Lado ne öljyttyyn vuokaan. Mittaa kasariin maito, vehnäjauhot ja sulatejuusto kuumenna koko ajan sekoittaen. Kun kastike on tasaista lisää mausteet. Kaada kastike kasvisten päälle. Kypsennä 200°C noin 40min.. Tarjoa sellaisenaan tai lisäkkeenä esim. lihan tai kalan kanssa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme