Mainos
Mainos

Tomaattisalsa

  • 6-7 tomaattia
  • 1 punainen paprika
  • 4 rkl öljyä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 rkl öljyä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl tuoretta oreganoa
  • suolaa
  • pippuria

Leikkaa tomaatit puoliksi ja poista siemenet. Pilko hedelmäliha.

Pese paprika, poista siemenkota ja pilko hedelmäliha.

Hienonna valkosipuli. Lisää tomaattien ja paprikan joukkoon.

Lisää öljy, sitruunamehu ja oregano. Sekoita hyvin.

Mausta suolalla ja pippurilla ja anna makujen tasaantua huoneenlämmössä noin tunnin ajan.

Tarjoa paahdetun leivän päällä, liharuokien lisäkkeenä tai pastan kastikkeena (suurenna annosta).

Resepti: Kotimaiset Kasvikset

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme