Mainos
Mainos

Tomaattisilakat

  • 500 g silakkafileitä
  • 1-2 sipulia tai nippu kevätsipulia
  • ½ tlk tomaattimurskaa
  • 2-3 rkl tomaattipyreetä
  • ripaus sokeria
  • musta- tai valkopippuria
  • 1/2 tl suolaa
  • tilliä

Levitä silakkafileet voipaperin päälle ja mausta hienonnetulla tillillä, pippurilla ja suolalla. Kietaise rulliksi. Levitä osa hienonnetusta sipulista vuoan pohjalle, lado päälle silakat, ripottele loput sipulit silakoiden päälle.

Jauha päälle myllystä pippuria ja ripottele pinnalle tilliä. Terästä tomaattimurska pyreellä ja kaada silakoiden päälle. Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 1/2 tuntia. Tarjoa silakat lämpimänä tai kylmänä keitettyjen perunoiden, krassikurkkujen ja leivän kera. Voit kypsentää silakat myös mikrossa (10-12 min.) tai liedellä laakeassa kasarissa miedolla lämmöllä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme