Mainos
Mainos

Tonnikala- ja kinkku-juustotoastit

toastit

Tonnikalatoast (4 annosta)

  • 8 ruispalaa
  • 1 prk tonnikalaa
  • 1 prk kaprista
  • 100 g tuorejuustoa maun mukaan
  • chiliä
  • yrttejä (esim. oreganoa, timjamia tai basilikaa)
  • 1 sipuli
  • 2 tomaattia

Sekoita kulhossa tonnikala, kapris sekä tuorejuusto. Mausta chilillä sekä yrteillä. Leikkaa sipuli ja tomaatit viipaleiksi. Paahda leivät rapeiksi ja lusikoi tonnikalatäytettä leiville. Viimeistele tomaatilla ja sipulirenkailla. Leikkaa leipä kolmioiksi ja tarjoa salaatin kanssa.

Kinkku-juustotoast (4 annosta)

  • 8 paahtoleipäviipaletta
  • 150 g kinkkua viipaleina
  • 2 tomaattia
  • 100 g juustoa
  • 50 g aurajuustoa
  • sinappia

Voitele leivät sinapilla. Täytä kinkulla, tomaatilla, juustoilla ja nosta toinen leipä päälle. Kuumenna leivät 200 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia tai voileipägrillissä.

Reseptit: Alex Nurmi/ Ruokala

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot