Mainos
Mainos

Tulevan kesän hitti: pieni omakotitalo

Pienet omakotitalot saattavat nousta kerrostaloasuntojen ohi asuntokaupan suosikkikohteiksi.

Realia Groupin uuden markkinakatsauksen mukaan tuleva asuntokesä alkaa hyvissä tunnelmissa.

Mikäli maailman talous ei ajaudu kesän aikana kriisiin, tulee asuntokauppa Realian mukaan käymään varsin normaalisti. Asuntojen kysynnän uskotaan kuitenkin pysyvän tarjontaa korkeammalla, sillä uudet rakennukset eivät vielä ehdi valmistua helpottamaan tarjontatilannetta.

Pienten kerrostaloyksiöiden myyntiaikojen ja hintojen uskotaan rauhoittuvan. Sen sijaan pienten omakotitalojen Realia uskoo käyvän hyvin kaupaksi: markkinakatsaus nostaa pienet omakotitalot tulevan kesän hittituotteeksi ja ennustaa talotehtaille kiirettä.

Omakotitalojen ja vapaa-ajan asuntojen myynnin elpyminen ja kasvaminen on lisännyt tarjontaa keväällä, mikä on hidastanut asuntojen hintojen nousua hieman. Kokonaisuudessaan hintojen nousun uskotaan jäävän viiden prosentin tasolle.

Myytävät omakotitalot kaupungeittain

Lue myös:

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot