Mainos
Mainos

Tunkkainen haju vanhassa omakotitalossa

Vanhempieni omakotitalossa (-67) tuntuu selvästi tunkkainen haju. Epäilen, että ainakin yksi seinä on homeessa (pinnassa näkyy kosteuden aiheuttamia läikkiä). En tiedä, mistä pitäisi asian hoitaminen aloittaa ja saako korjauksiin mistään taloudellisesta apua?
Aloita homma ottamalla asiantuntijaan yhteyttä. Kysy sopivaa henkilöä esim.paikallisesta rakennusmestariyhdistyksestä. Tunkkainen haju ei välttämättä ole homeesta peräisin, voihan se johtua vain huonosta ilmanvaihtuvuudesta. Jos seinässä on merkkejä kosteudesta, on asia tarkastettava välittömästi. Korjausavustusta voi tietyin edellytyksin saada terveydellisin perustein sekä myös silloin, jos perusparannusta tehdään sillä ajatuksella, että vanhukset voisivat asua kotonaan pidempään, ilman laitoshoitoon joutumista. Yksityiskohtaisempia tietoja saat paikkakuntasi asuntotoimistosta.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme