Mainos
Mainos

Tuntematon mies halusi äidin hiljentävän itkevän vauvansa ravintolassa – oma isä pisti pisteen törkeälle käytökselle

Pienen lapsen vanhempana on usein rankkaa. Helpommaksi asiaa ei tee tämän tarinan kaltaiset ihmiset.

Lucy Hatami ajatteli lähteä vauvansa kanssa ulos aamiaiselle, mutta hänen tarinansa kertoo karua kieltä siitä, miten törkeillä tavoilla itkevään vauvaan saatetaan reagoida. Onneksi brittiäiti sai apuvoimia tökerösti käyttäytyvään mieheen tlrmätessään.

Näin Hatami kirjoitti Facebook-päivitykseensä: "Se hetki, kun olet ravintolassa yrittämässä syödä aamiaista, kun 8 kuukautta vanha poikasi itkee ja poika (parikymppinen) paheksuu mutisten "Toivoisin, että hän hiljentäisi tuon!"... Ennen kuin ehdin edes reagoimaan hänen isänsä tuli hänen takaansa ja läimäisi häntä korville sanoen: "Luuletko itse olleesi täydellinen? Olit oikea idiootti. Nyt lakkaa olemasta ääliö, mene tuonne, pyydä anteeksi ja tarjoudu hakemaan hänelle aamiaista, sillä hänellä on selvästikin kädet täynnä!" Joten sain buffet-aamiaiseni palvelun ja ihanan kahvin kanssa... Kiitos sille isälle, joka vielä noin 20 vuoden jälkeen muistaa, kuinka vaikeaa on olla vauvan vanhempi!""

Isän kiltteys ja maalaisjärki otettiin sosiaalisessa mediassa hyvin vastaan ja Hatamin päivitys levisi ympäri nettiä. Hatamille päivityksen menestys tuli yllätyksenä.

Video: Mitä tehdä, jos lapsi saa raivarit keskellä kauppaa?

Lähde: Someecards

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme