Mainos
Mainos

Tunti vedessä – ja vielä toimii! Uusimmat iPhonet vedenkestäviä?

Apple julkaisi uudet iPhone 6s - ja iPhone 6s Plus -puhelimet syyskuun alussa. Nyt puhelimista on paljastunut ominaisuus, jota Apple ei ole mainostanut.

YouTube-käyttäjä Zach Straleyn videolla testataan, kuinka kauan Applen uusimmat puhelimet kestävät vettä. Molemmat puhelimet asetetaan vesiastiaan sekuntikellot päällä. Välillä puhelimia käännetään vedessä.

Puolen tunnin vedessä olon jälkeen puhelimet nostetaan vedestä – ja ne vaikuttaisivat toimivan normaalisti. Aloitussivu liikkuu sujuvasti ja kamera toimii, joten puhelimet palaavat veteen vartiksi. Tämän jälkeen testi toistetaan ja lisäksi puhelimien uutta 3DTouch-ominaisuuden toimivuus varmistetaan. Puhelimet menevät likoamaan vielä toiseksi vartiksi.

Tunnin jälkeen puhelimet saavat pyyhekuivauksen ja jälleen kerran molemmat, 6s ja 6s Plus jatkavat toimintaa normaalisti, vaikka Apple ei tällaisesta ominaisuudesta mitään maininnutkaan puhelimia julkistaessaan.

Aiemmin vedenkestäviä puhelimia on markkinoinut ja valmistanut ainakin Samsung.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme