Mainos
Mainos

Tutkimus: Naiset ovat taitavampia säästäjiä kuin miehet

Tuoreen tutkimuksen mukaan naiset ovat taidokkaampia säästäjiä kuin miehet, ainakin mitä tulee kulutustottumuksista tinkimiseen.

RAMS Savings -rahoitusyhtiön tekemän kyselytutkimuksen mukaan 73 prosenttia naisista vähentää kulutustaan, mikäli heillä on tarvetta säästää rahaa. Miehillä vastaava luku on 63 prosenttia.

Sekä miehet että naiset tinkivät ensimmäisenä lomasta. Naiset säästävät ruokamenoissa, sekä jättävät vaatteiden ja kenkien ostelun vähemmälle. Miehet sen sijaan eivät syö ulkona yhtä usein ja ostavat vähemmän alkoholia kuin aikaisemmin.

Sukupuolesta riippumatta lomamatka oli tärkein syy rahan säästämiseen: miehistä 53 prosenttia ja naisista 69 prosenttia listasi sen tärkeimmäksi säästökohteekseen. Asuntoa varten säästi 31 prosenttia miehistä ja 43 prosenttia naisista.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot