Mainos
Mainos

Tuusulan asuntomessuilla jo 100 000 kävijää

Tuusulan asuntomessujen 100000. kävijä kukitettiin keskiviikkona ennen puolta päivää. Espoolainen Parviaisen perhe kertoi tulleensa Tuusulaan lähinnä hakemaan hyviä ideoita, vaikka omaa rakennusprojektia ei vielä olekaan vireillä. Messuluettelot he totesivat tutkineensa tarkkaan jo kotona.

Äiti Mervin ja isä Jounin lisäksi Parviaisen perheeseen kuuluu kahden vanha Patrik ja kymmenen kuukauden ikäinen Rasmus. Kasvaneen perheen tarpeisiin on jo katseltu tonttia pääkaupunkiseudulta, mutta toistaiseksi mieluisaa ei ole löytynyt.

Suomen asuntomessujen tiedotuspäällikkö Salla Häikiö on messukävijöiden määrään erittäin tyytyväinen. Ainakin toistaiseksi näyttää siltä, että Tuusulan messut tulevat rikkomaan asuntomessujen kaikkien aikojen kävijäennätyksen. Vuonna 1996 Ylöjärven asuntomessuilla kävi kaikkiaan 262000 katsojaa.

-Ilmoja lukuunottamatta kaikki on sujunut suunnitelmien mukaisesti ja sateisista säistä huolimatta ihmisiä on riittänyt, Häikiö iloitsee.
(STT)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme