Mainos
Mainos

TV-Talon runko rakennetaan puusta

TV-Talon toisen yleisöäänestyksen kohteena oli talon runkomateriaali. Materiaalien välinen kilpailu äänestäjien suosiosta oli erittäin tiukka. Suosituin vaihtoehto runkomateriaaliksi oli 37 prosentin ääniosuudella puu. Betonia piti parhaana vaihtoehtona 34 prosenttia äänestäjistä ja tiiltä kannatti 29 prosenttia äänestäjistä.

Äänestyksen perusteella TV-Talon runko rakennetaan puusta. Melkoisena yllätyksenä voidaan kuitenkin pitää sitä, että kivipohjaiset materiaalivaihtoehdot betoni ja tiili keräsivät yhdessä lähes kaksi kolmasosaa annetuista äänistä. Omakotimarkkinoilla tilanne on päinvastainen, sillä selvä enemmistö omakotirakentajista on valinnut puurunkoisen talon.

TV-Talon toiseen yleisöäänestykseen tuli yhteensä 14 968 hyväksyttyä vastausta. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotun 2 500 euron matkalahjakortin voitti Jonna Sormunen Lehmosta. Onneksi olkoon!

Toisen yleisöäänestyksen tulos:

37 % puu
34 % betoni
29 % tiili

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot