Mainos
Mainos

Tytär kiusasi syöpäpotilasta? Äidiltä järkyttävä rangaistus

Hämmentävällä videolla nainen ajaa nuoremmalta naiselta tukan pois tämän kirkuessa lohduttomasti.

Suomessa ja maailmalla leviää video, jossa näkyy, kuinka äiti ajaa kauhistuneelta tyttäreltään hiukset pois. Useissa medioissa väitetään, että kyseessä on kosto tyttärelle, joka olisi erehtynyt kiusaamaan hiuksensa menettänyttä syöpäpotilasta.

Aiempi versio videosta levisi netissä kuitenki jo viime vuonna, jolloin nuoren naisen kerrottiin saaneen kostonsa nakukuvien levittämisestä tai esiaviollisen seksin harrastamisesta. 

Moni videota kommentoinut on kuitenkin yhtä mieltä siitä, että olipa tyttö tehnyt mitä hyvänsä, on äidin rangaistus kohtuuton.

– Vanhempien pitää lakata julkaisemasta netissä lastensa nöyryyttämistä, kommentoi eräs.

Videolla puhutaan portugalia, mutta sen alkuperästä ei ole varmaa tietoa.

Snopes.com-sivusto kertoo kysyneensä kieltä osaavilta, mitä videolla sanotaan. Vastaukset vaihtelivat, sillä puheesta on vaikea saada selvää. "Katso, mitä tapahtuu, kun naurat ihmisille, joilla on syöpä..." -vastauksen antaneet ihmiset myönsivät, että heihin saattoi vaikuttaa heille kerrottu videon taustatarina. Jotkut kertoivat kuulevansa, kuinka äiti sanoo "Katso, mitä tapahtuu, kun veljesi..."

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme