Mainos
Mainos

Tyyliä liedelle ja ruokapöytään

Hackmanin uusi Etiqett-kattilasarja on taitava keittiössä ja tyylikäs kattauksissa. Sirojen kattiloiden ja kasarien linjakas ulkonäkö on Jorma Vennolan designia. Kauniin muotoilun ansiosta sarjan tuotteet sopivat ruuanvalmistuksen lisäksi tarjoiluun.

- Halusin tehdä kattilasarjan, joka sopii ruoanlaittoon ja tarjoiluun – ja niin arki- kuin juhlakattauksiin. Sarjan muotoilussa pyrin tuomaan siroutta teräksiseen aineeseen, toteaa pitkän linjan suomalaismuotoilija Jorma Vennola.

Uusia mahdollisuuksia ruuanlaittoon

Tuoteperheeseen kuuluu kolme kattilaa, kaksi kasaria sekä kaksi monikäyttöistä leveää paistovuokaa. Paistovuokien sisäpinta on korkeita lämpötiloja kestävää keraamista Ceratec° -pinnoitetta. Kattilat kestävät kovaa kuumuutta ja ovat paisto-ominaisuuksiltaan lähes valuraudan tasoa – pinnoitteen luvataan kestävän jopa liekittämistä.

Sarjan kattilat ja kasarit ovat ruostumatonta terästä ja niiden sisäpinnalla on kätevä mitta-asteikko. Uutuuksissa on paksu ja tehokas induktiopohja, joka soveltuu kaikille liesityypeille. Lieden ohella monikäyttöisillä Etiqett-tuotteilla voi valmistaa ruokaa myös uunissa.

Teksti ja kuvat: Hackman (14.8.2006)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme