Mainos
Mainos

Tyylivarkaat etsii uusia kohteita – hae mukaan ohjelmaan

Kaipaako kotisi muutosta? Haluatko Tyylivarkailta apua? Lähetä kuvia muutosta kaipaavasta huoneesta ja kerro, miksi haluaisit ohjelmaan mukaan. Toimi heti, aikaa on 15.11.2011 asti.

Haaveiletko maalaisromanttisesta makuuhuoneesta tai kenties boheemin rennosta takkahuoneesta? Miellyttääkö skandinaavinen selkeys? Olet kenties luonteeltasi ja pukeutumiseltasi fiftari, mutta kotisi ei. Tyylivarkaat etsivät vahvoja tyylejä kaipaavia koteja pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueelta. Kerro mihin kaipaisit Tyylivarkaiden apua ja millaisesta muutoksesta haaveilet, me toteutamme sen kanssasi.

Lähetä kuvia muutosta kaipaavasta huoneesta sekä muutama kuva koko kodistasi ja kerro mikä on käytössäsi oleva budjetti. Kerro myös itsestäsi ja perheestäsi, sillä toivomme sinun osallistuvan ohjelman tekoon.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen kodinmuutos@moskito.fi . Toimi pikaisesti, sillä haku päättyy 15.11.2011

TYYLIVARKAAT MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.05 alkaen 8.11. Jaksot esitetään pikauusintana AVAlla samana iltana klo 22.00 alkaen ja uusitaan MTV3-kanavalla keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Tyylivarkaiden jaksoja voi seurata myös Katsomo.fi -palvelusta.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme