Mainos
Mainos

Tyylivarkaat: Julkkiksen olohuone uusiksi – katso kuvat ja poimi vinkit

Tyylivarkaissa 13.12.2011 Sami Aaltosen puutalon olohuone sai uuden ilmeen. Ysärikuosit riisuttiin ja tilalle tuotiin persoonallisia ratkaisuja – suunnittelijana oli Minna Haapakoski. Katso kuvat ja poimi vinkit oman olohuoneesi päivitykseen ja personointiin!

Samin toiveissa oli kunnon istuskelualue sohvineen sekä lukunurkkaus, jossa voi rentoutua kirjoja lukemalla tai tietokonetta naputellen. Tavoitteena oli kotoisa ja monipuolinen, asukkaansa oloinen olohuone.

Paloturvallisuus ja kodin turvallisuus yhdistettiin:

Paloturvallisuuden vuoksi takan uusimisen yhteydessä päivitettiin myös palovaroitinjärjestelmä, joka on samalla myös murtohälytin. Verisure -järjestelmä sisältää sarjaan kytketyt puhuvat palovaroittimet. Kun palovaroitin havaitsee savua yhdessä huoneessa, alkavat kaikki palovaroittimet hälyttää. Verisure -järjestelmässä olevan kameran avulla hälytyksen syy voidaan todentaa. Kamera ottaa kuvasarjan palo- tai murtohälytyksen ja välittää kuvat Securitas Directin hälytyskeskukseen.

TYYLIVARKAAT MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.05.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme