Mainos
Mainos

Unelmana tilava ja ylellinen vaatehuone? Ihanan sisustusidean avulla se onnistuu vaikka heti!

Moni makuuhuone on tilavampi kuin arvaatkaan. Kun riisut ylimääräiset tavarat ja siirrät sänkyä keskemmälle, voit erottaa sängyn takaa erillisen tilan kokonaiselle vaatehuoneelle verhon, väliaikaisen seinän tai vaikkapa kauniin ikkunan avulla.

Unelmoitko kunnollisesta vaatehuoneesta, mutta tila ei riitä? On aika katsoa makuuhuonettasi uusin silmin – voisiko sänkyä siirtää keskemmäs huonetta, jolloin voit luoda sen taakse erillisen vaatehuoneen?

Helpoin tapa uuden tilan luomiseen on kauniin verhon avulla: kiinnitä verhokiskot tai verhotanko kattoon koko seinän leveydeltä, niin saat halutessasi vaatehuoneen myös piiloon.

Jos olet käsistäsi taitava, voit luoda sängyn taakse myös väliseinän, jota koristaa kaunis ja värikäs tapetti. Myös ikkunoiden mahdollisuus kannattaa huomioida, sillä ne ovat mielenkiintoinen yksityiskohta ja tuovat lisävaloa huoneeseen. Muista kuitenkin ehdottomasti kiinnittää huomiota turvallisuuteen!

Hannele Lampela/ MTV3

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme