Mainos
Mainos

Unohda blogien siistit kotikuvat! Facebook-ryhmä paljastaa tavallisen arjen

Sisustuslehtien ja  -blogien kuvat ovat utopiaa, eivätkä vastaa todellisuutta, ja eräs nainen sai tästä kaikesta tarpeekseen.

Sarjakuvapiirtäjä ja kuvittaja Lotta Sjöberg kyllästyi sisustuslehtien ja -blogien tarjoamaan mielikuvaan ihmisten kodeista ja alkoi kuvata oman perheensä arkea – sitä sotkuista lapsiperhearkea, missä tavarat kasaantuvat.

Hän julkaisi kuvat Facebookissa, ja nyt Family living - the true story -ryhmässä on jo yli 34 000 seuraajaa, jotka jakavat kuvia omista sotkuisista kodeistaan. Lisäksi Sjöberg on julkaissut aiheesta juuri kirjan Orka torka.

Ihmiset harvoin uskaltavat puhua rehellisesti miltä heidän kotonaan näyttää.

– Tämä on kotiäitien kapina, nyt voimme näyttää miltä arki oikeasti näyttää. Ettei meidän tarvitse siivota vimmatusti ennen parhaiden ystäviemme tuloa, Sjöberg sanoo DN.Insidanin haastattelussa.

Lähetä kuva kodistasi

Miltä sinun kodissasi näyttää oikeasti? Lähetä meille kuva! Koostamme lähetetyistä kuvista artikkelin. Muistathan lähettää vain sellaisia kuvia, joihin sinulla on oikeus.

Lähetä kuva kodistasi!

HUOM: Kuvan maksimikoko on 2 megatavua

Yhteystiedot

Tarvitsetko sähköpostiosoitteen? Hanki Luukku.com-osoite!

Sukupuoli:

Lähde: DN.Insidan

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme