Mainos
Mainos

Uuniperunat ja makkaratäyte

Toimittaja Ari Malmberg
1-2 jauhoista (rosamunda) perunaa
ruokailijaa kohti
alumiinifolia
1. Pese ja harjaa perunat hyvin.
2. Kiedo perunat yksitelleen folioarkin sisään.
3. Kypsennä perunoita uunissa 225 asteessa noin tunti. Varmista esimerkiksi hammastikulla, että perunat ovat kypsiä.

Makkaratäyte

1 sipuli
noin 600 g ruokamakkaraa
1 paprika
1 tlk tomaattimurskaa suolaa ja pippuria
1 rkl sokeria
1 valkosipulin kynsi
(noin 200 g fetajuustoa kuutioina)

1. Leikkaa sipuli siivuiksi. Leikkaa makkara ja paprika pieniksi kuutioiksi.
2. Ruskista sipuli tilkassa öljyä paistinpannulla.
3. Lisää makkarat pannulle ja anna niidenkin ruskistua hieman.
4. Lisää paprikakuutiot, tomaattimurska, suola, pippuri ja sokeri.
5. Purista vielä valkosipulin kynsi makua antamaan.
6. Keittele seosta miedolla lämmöllä, kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.
7. Juuri ennen tarjoilua voit lisätä feta- juustokuutiot sekaan niin, että ne lämpiävät ja hieman pehmenevät.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot