Mainos
Mainos

Uusi palvelu: tilaa remonttimies kotiisi!

Remonttimiehen voi nyt tilata suoraan kotiin kätevästi puhelimella tai netissä. Näin hoituvat kätevästi tiivistystyöt tai vaikka lampun vaihto.

Kotien kunnostamiseen erikoistunut Rustholli laajentaa palveluitaan lanseeraamalla remonttimiespalvelun. Asiakas voi tilata helposti luotettavan ja asiantuntevan kodinkunnostusta tekevän remonttimiehen käyttöönsä tuntilaskutusperiaatteella.

Remonttimiehellä voi teettää muun muassa ikkunoiden ja ovien tiivistystöitä, pienimuotoisia maalaus- ja tapetointitöitä tai vaikkapa parketin ja lamppujen asennusta. Materiaalien hankinnoista ja noudoista asiakas vastaa itse.

– Uusi remonttimiespalvelumme tarjoaa helpon tavan hoitaa yhdessä luotettavan ammattilaisen kanssa pieniä remonttihommia pois päiväjärjestyksestä nopeasti ja joustavasti, kertoo toimitusjohtaja Kari Hirvijärvi.

Palvelusta saa myös kotitalousvähennyksen.

Remonttimiehen voi tilata soittamalla suoraan remonttimiespalveluun tai tekemällä tilauksen netissä. Palvelu varataan kerrallaan vähintään päiväksi.

Lisätietoa: www.rustholli.fi

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme