Mainos
Mainos

Uutta tietoa sähköpalojen ehkäisemiseksi

Suomessa syttyy vuosittain noin 2 000 sähkölaitteista johtuvaa tulipaloa. Turvatekniikan keskus (Tukes) on tuottanut kuluttajia varten uutta tietomateriaalia sähköpalojen ennaltaehkäisemiseksi. Tiedot perustuvat Tukesin sähköpalojen tutkimusohjelmassa saatuihin kokemuksiin.

Tarkoituksena on antaa helposti ymmärrettäviä perusvinkkejä, joiden avulla voi välttää sähköpalot. Lisäksi aineistossa on ohjeita sähköpalotilanteissa toimimiseen.

Osa aineistosta julkaistaan tietosivuina aikakauslehdissä. Sähköturvallisuustietoa löytyy myös Internetistä osoitteesta www.tukes.fi. Materiaalista laaditaan syksyn mittaan myös esite ja koulutuskalvoja.

Tukes valmistelee uutta koulutus- ja tiedotusmateriaalia sähköpaloista myös ammattilaisille. Tekeillä on mm. opasmateriaalia palonsyyntutkintaan ja koulutusvideo.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot