Mainos
Mainos

Vahatangot ja korjaushuopakynät lattiankorjauksessa

Vahatangoilla ja korjauskynillä voi täyttää koloja ja halkeamia sekä piirtää naarmuja piiloon huonekaluissa, koriste-esineissä, kehyksissä ja lattioissa. Tuotteet soveltuvat maalatuille, öljytyille, vahatuille ja lakatuille pinnoille.

Pienet naarmut voidaan "piirtää piiloon" Liberon korjaushuopakynillä. Kynät sisältävät spriipetsiä ja niitä voidaan käyttää kaikilla huonekalu- ja lattiapinnoilla.

Valitse sopiva vaihtoehto neljästä kynästä: tiikki, tammi, mahonki tai pähkinä. Kussakin kynässä on kolme eriväristä minikynää. Koska lopullinen väri riippuu alkuperäisestä materiaalista ja sen pintakäsittelystä, kokeile ensin vaaleinta kynää. Liian tumma väri on vaikeaa saada poistettua pinnasta, mutta vaalean päälle voi helposti sävyttää tummempaa.

Kapeista naarmuista olisi hyvä poistaa yli mennyt väri sormella tai paperilla pyyhkimällä ennen värin kuivumista. Kuivunut väri irtoaa vain spriihin kostutetulla liinalla.

Suuremmat halkeamat ja kolot voidaan täyttää Liberon vahatangoilla. Valitse kymmenestä sävystä lähinnä kalusteen tai lattian sävyä oleva vahatanko. Hankaa vahatankoa voimakkaasti painaen halkeaman tai kolon yli. Kitka saa tangon lämpenemään ja pehmenemään. Pehmennyt vaha täyttää korjattavan kohdan. Lopuksi hankaa ylimääräinen vaha pois pinnalta. Pinta voidaan viimeistellä korjaushuopakynillä. Kynillä voidaan piirtää vahalla korjattuun pintaan esim. syykuviota ym.

Liberon-tuotteiden myynti: Hyvin varustetut rautakaupat, sisustustavaratalot, tavaratalot, väriliikkeet ja muut erikoiskaupat.Tiedustelut: Hanart Oy, Järvenpää, 09-279 0830 tai info@hanart.fi

www.hanart.fi
www.liberon.fi

(T.i.l.a. 27.9.2006)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme