Mainos
Mainos

Vain todellisille jouluihmisille! Tämä juhlapyhien koriste maksaa lähes 8000 euroa

Arkiesineiden luksussarjaan kuuluu useita muitakin tuotteita.

Tämän joulukoristeen hankkiminen vaatii todellista joulurakkautta – sen verran kalliiksi hopeisen narukerän ostaminen tulee! Upeista tuotteistaan tunnettu luksusmerkki Tiffany's on tuonut markkinoille juhlapyhiinkin sopivan narukerän, joka on osa ”arkipäiväiset esineet” -sarjaa.

Hello Giggles- sivuston mukaan perinteisesti timanteistaan tunnettu Tiffany's taitaakin toivoa, että asiakkaat innostuvat tuhlaamaan perinteisten korujen sijaan johonkin muuhun joulun pyhinä.

Narukerä on sterling-hopeaa, ja sitä kuvaillaan arkipäiväiseksi esineeksi, joka on muotoiltu uudella tavalla – niin, että "tavallisesta tulee erikoista".

Hintaa pallolle tulee 9000 dollaria eli lähes 8000 euroa. Pallot on valmistettu käsin, ja niitä on saatavilla vain viisi kappaletta. Oikeasti pallon hintaan pitäisi lisätä myös lentolipun hinta – hopeisia narukeriä kun myydään vain New Yorkissa.

Sarjaan kuuluu myös hopeinen linnunpesä. Jos video ei näy, katso se täällä.

Arkiesineiden sarjaan kuuluu useita muitakin tuotteita, kuten hopeinen juomapilli 250 dollarin, noin 200 euron hintalapulla sekä hopeinen kahvipurkki 1500 dollarin, noin 1200 euron, hintaan.

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme