Mainos
Mainos

Valitse toimittaja

Keittiötoimittajaa valitessa kannattaa vertailla eri toimittajien hintaa, laatua, kuljetusta ja palveluita. Mieti millä asialla on sinulle suurin painoarvo.

IKEA-keittiöt ovat edullinen vaihtoehto. Kun ostat keittiön IKEA-tavaratalosta rahaa jää vielä muuhunkin sisustamiseen esimerkiksi keittiötarvikkeille.

IKEA-keittiöt kestävät arjen kulutuksessa. FAKTUM-kaapeilla & RATIONELL-laatikoilla ja –hyllyillä on 25 vuoden takuu. Keittiökaappien ovilla ja laatikoiden etusarjoilla on myös 25 vuoden takuu samoin työtasoilla, tiskialtailla ja pöydillä. IKEA-hanoilla ja kodinkoneilla on 5 vuoden takuu.

Useimmissa tapauksissa saat koko keittiön mukaasi suoraan tavaratalon varastohyllystä. Voit tilata kotiinkuljetuksen tavaratalosta tai tehdä tilauksen osastolla, jolloin tuotteet tuodaan kotiisi ilman, että sinun tarvitsee kerätä niitä varastosta.

IKEA-keittiöt on suunniteltu niin, että voit mitata, suunnitella, koota ja asentaa keittiön itse. Asennuksen tueksi tavarataloista on saatavissa asennusopas ja suunnitteluapuna toimii netistä ladattava suunnitteluohjelma. Ammattiapua suunnitteluun saat menemällä lähimpään IKEA-tavarataloon. Tarvittaessa voit tilata keittiöasentajan tai mittaajan IKEA-tavaratalon kautta.

Lähde: IKEA

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme