Mainos
Mainos

Valkosipulikatkaravut Angel Hair -pastan kera

  • 250 g angel hair -pastaa
  • 1 rkl öljyä
  • 1 tl seesaminsiemenöljyä
  • 2 dl parsakaalin kukintoja
  • 6 dl siitakesieniä (muutkin sienet käyvät)
  • 500 g kuorittuja katkarapuja
  • 5 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl inkivääriä
  • 1 ½ dl kanalientä
  • ½ dl sherryä
  • 2 rkl osterikastiketta
  • 1 rkl maissijauhoja sekoitettuna 1 rkl:seen kylmää vettä
  • 1 dl tuoretta korianteria
  • 1 rkl appelsiininkuorta
  • 1/4 rosépippurihiutaleita
  • suolaa

Kuumenna vettä isossa kattilassa suolan kera. Lisää pasta joukkoon ja keitä kunnes se on al dente. Valuta hyvin.

Kuumenna öljy paistinpannussa ja lisää parsakaalit, sienet, katkaravut, valkosipuli ja inkivääri. Anna kiehua noin 4 minuuttia. Siirrä seos kulhoon.

Sekoita kattilassa keskenään kanaliemi, osterikastike, sherry ja veteen sekoitetut maissijauhot. Sekoittele ja kuumenna kunnes kastike alkaa paksuuntua.

Jaa pasta annos lautasille ja nostele päälle katkarapu vihannesseos. Lusikoi vielä lopuksi kanakastiketta jokaiselle annokselle ja koristele korianterilla, appelsiininkuorisuikaleilla sekä rosépippureilla.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot