Mainos
Mainos

Valkosipulileivät

  • n. 6 valkosipulinkynttä
  • ruisleipää (limppua tai ruispaloja)
  • 3 dl oliiviöljyä
  • suolaa

Valmista ensin valkosipuliöljy. Laita öljy lasikulhoon ja purista joukkoon reilusti valkosipulikynsiä, esim. 6 kynttä. Lisää reilusti suolaa, noin1 rkl. Sekoita ja anna maustua.

Leikkaa ruisleipä noin 2 cm leveiksi lankuiksi ja voitele valkosipuliöljyllä. Varmista, että joka palaan tulee myös valkosipulimurskaa. Suolaa palat. Ruskista leivät rapeiksi uunissa 200°c:ssa 10-15 minuuttia. Tarkista suola.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot