Mainos
Mainos

Valkosipulimarinoitu kuha

  • 600 g kuhafileitä
  • 1 tlk smetanaa
  • 6-7 suurta valkosipulinkynttä
  • suolaa
  • tilliä
  • korppujauhoja
  • margariinia paistamiseen

Purista valkospipulinkynnet smetanaan , lisää suola ja hienonnettu tilli. Hiero maustettu smetana kuhafileisiin ja anna marinoitua mielellään yön yli (peitä kulho hyvin, ettei koko jääkaappi tuoksu valkosipulille). Kääntele fileet korppujauhossa ja paista rapeiksi. Tarjoa heti. Lisäkkeeksi maistuvat perunat ja höyrytetty tai muhennettu pinaatti.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme