Mainos
Mainos

Valtioneuvosto hyväksyi asuntopoliittisen strategian

Valtioneuvosto hyväksyi keskiviikkona ehdotuksen hallituksen asuntopoliittiseksi strategiaksi. Strategiassa tunnustetaan se, että asunto-ongelmien luonne ja syvyys vaihtelee suuresti eri osissa maata, joten käytettävissä olevia keinoja tilanteen korjaamiseksi on tarpeen eriyttää aiempaa enemmän.

Pääkaupunkiseudun ja muiden kasvukeskusten asunto-ongelmiin pyritään vastaamaan lisäämällä sekä seudullista että valtion ja kuntien välistä yhteistyötä. Muuttotappioalueiden osalta tavoitteena on asuntokannan sekä yhdyskunta- ja palvelurakenteen sopeuttaminen tulevan väestömäärän mukaiseksi.

Asuntopolitiikan yleistavoitteeksi on asetettu tasapainoisten ja hintavakaiden asuntomarkkinoiden saavuttaminen. Asuntotuotantoa halutaan lisätä mm. tonttien tarjontaa lisäämällä ja rakennustyövoiman saatavuutta parantamalla.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot