Mainos
Mainos

Vanhanajan luksushuvila järven rannalla - hinta yli viisi miljoonaa!

Huikeaan 5,7 miljoonan arvoiseen huvilakokonaisuuteen kuuluu yhteensä neljä rakennusta, järvenrantasauna, tenniskenttä, yli kolmen hehtaarin tontti sekä 1 174 neliömetriä asuinpinta-alaa.

Katso lisää kuvia ja tutustu tähän kohteeseen tarkemmin Jokakoti.fi-asuntopalvelussa.

Villa Honkaniemen huvilakokonaisuudesta löytyy sekä ylellisyyttä että vanhanajan tunnelmaa niitä kaipaavalle. Kiinteistön rakentaminen on alkanut jo 1900-luvun alussa, mutta rakennuksia on useampaan otteeseen korjattu vastaamaan nykypäivän vaatimuksiin. Hyväkuntoisissa rakennuksissa on kaikki mukavuudet ja alueella sijaitsee myös tenniskenttä sekä useampi autotalli.

Kulttuurihistoriallisesti merkittävä huvilakokonaisuus sijaitsee rauhallisella paikalla aivan Vitträsk-järven rannalla, noin 30 kilometriä Helsingistä.

Valtavassa puutarhassa voi nauttia luonnon rauhasta piilossa naapureiden katseilta: noin 3,4 hehtaarin kaunis tontti muodostuu hoidetusta puistoalueesta ja luonnontilaisesta metsästä. Lisäksi huikeaan tonttiin kuuluu omaa rantaviivaa noin 380 metriä.

Alueella sijaitsee kaksi edustavaa huvilaa, tilanhoitajan rakennus, mummon mökki, kaksi autotallia sekä tenniskenttä. Huviloiden ja tilanhoitajan rakennuksen yhteispinta-ala on yhteensä hurjat 1174 neliömetriä. Oman hiekkarannan tuntumassa on lisäksi erillinen rantasauna, joka sijaitsee aivan järven rannalla ja jopa osittain sen päällä.

Katso lisää kuvia ja tutustu tähän kohteeseen tarkemmin Jokakoti.fi-asuntopalvelussa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme