Mainos
Mainos

Vanhemmat loivat älyttömän someilmiön – äidit peittävät lastensa takapuolia persikoilla

Tuoreeseen sosiaalisen median villitykseen liittyvät läheisesti hedemät ja paljaat takapuolet. 

Uusi someilmiö on lähtöisin Japanista, jossa vanhemmat ovat ryhtyneet jakamaan mitä mielikuvituksellisimpia kuvia lastensa takapuolista.

Villityksen idea on, että takaapäin kuvattujen lasten pyllyjen eteen asetetaan hedelmä, tyypillisimmin takapuolta ulkomuodoltaan muistuttava persikka. Trendin kritisoijien mukaan vanhemmat yrittävät luoda lapsistaan uhkeasta takapuolestaan tunnetun Kim Kardashianin näköisiä. 

Trendi sai alkunsa valokuvauskilpailusta 

Trendi sai alkunsa valokuvatulosteita myyvän Kodomono-yhtiön kilpailusta, jossa vanhempia haastettiin kuvaamaan lapsensa teemalla ”haluaisin pitää”. Sen jälkeen, kun muutama vanhempi oli jakanut oman persikkakuvansa Instagramissa, tuhannet vanhemmat ryhtyvät samaan.

Useimmissa kuvissa vauvat nukkuvat mahallaan ja persikkaa pidetään heidän takapuoliensa päällä. Osa vanhemmista on kuitenkin onnistunut saamaan vilkkaista lapsistaan myös tilannekuvia.

Mitä mieltä sinä olet tästä ilmiöstä?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: Rocketnews24

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme