Mainos
Mainos

Vanhemmat syöttivät lapsilleen vahingossa koiranruokaa – ruokakauppa pahoittelee erehdystä

Vanhempien kiire ja ruokakaupan ajattelemattomuus johti lapsille epätyypilliseen välipalaan.

Vanhemmuus on ajoittain hyvinkin vaikeaa. Täytyy noudattaa kaikenlaisia uni- ja ruokavaliosuosituksia. Uusiseelantilaiset vanhemmat huomasivat, että etenkin jälkimmäisen noudattaminen on erityisen vaikeaa, jos ruokakauppakin yrittää hämmentää parhaansa mukaan. 

Uuden-Seelannin Whanganuissa sijaitseva Pak n'Save -niminen kauppa oli asetellut näkyvälle paikalle esille Scooby Snacks -merkkisiä, makkaralta maistuvia koiranherkkuja. Paketit oli aseteltu käytävälle, jossa oli myös ihmisille tarkoitettuja välipaloja.

Ei liene ihme, että kiireiset vanhemmat eivät huomanneet paketin "suurille koirille" -tekstiä. Sen sijaan paketin piirretty Scooby Doo -koira sai vanhemmat ajattelemaan, että paketti oli lapsille suunnattu.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ruokakauppa sai tietää kehittämästään ongelmasta, kun vanhemmat valittivat asiasta Facebookissa.

– Ihmettelin, miksei poikani pitänyt niiden mausta, kertoi eräs vanhempi Facebookissa.

Toinen vanhempi oli puolestaan maistanut yhden itse, kun herkku ei kelvannut hänen lapselleen.

– Ostin näitä tänään tietämättä, että ne olivat koiranruokaa, ja yritin antaa yhden 1-vuotiaalleni. Onneksi hän ei ollut nälkäinen ja päädyin itse syömään yhden ja sylkäisemään sen ulos, kun luin pakettia tarkemmin.

Myös kolmas epäonninen vanhempi avautui kokemuksistaan.

– Olin häpeissäni, kun annoin niitä tyttärelleni. Hän puraisi kerran ja totesi, että "tämä on roskaa", kertoi yksi vanhemmista.

– Katsoin pakettia tarkemmin ja henkäisin: "Voi ei, olen niin pahoillani. Syötin sinulle juuri koiranruokaa."

Yksi vanhemmista joutui myöntämään, että hän oli antanut herkkuja lapselleen – ja lapsi oli pitänyt niistä. 

Ei suositeltavia ihmiselle

Vanhempien valitusten jälkeen paketit siirrettiin aluksi asianmukaiselle käytävälle muiden koiranruokien jokkoon, kunnes ne lopulta poistettiin hyllyiltä lopullisesti.

Ruokakaupan edustaja, Antoinette Laird, myönsi, että jälkiviisaana voi toki ymmärtää, kuin animaatiohahmo paketissa voi olla hämmentävä. Laird pyysi kaupan puolesta anteeksi paketin erehdyksessä ostaneille ja tarjosi hyvitystä.

Opettajat Whanganuin alueella ovat alkaneet tarkastamaan oppilaiden eväslaatikoita koirankeksien varalta. Valmistajan mukaan niistä ei kuitenkaan ole haittaa ihmisille. Keksit ovat "ihmisystävällisiä, mutta ei suositeltavia".

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme