Mainos
Mainos

Vanhempia haukuttiin itsekkäiksi – tuntematon arvosteli pariskunnan ”liian pientä” kotia

Vanhemmat järkyttyivät saadessaan nimettömän kirjeen, jossa arvosteltiin kovin sanoin heidän elämäntyyliään. 

Mikään ei ole vanhempien mielestä ärsyttävämpää kuin se, että joku ryhtyy arvostelemaan heidän lastenkasvatustaitojaan. Mutta kuvittele miltä tuntuisi, jos joku ryhtyisi arvostelemaan lastenkasvatuksen lisäksi myös elämäntyyliäsi? Näin kävi kahden lapsen vanhemmille Kelly ja Mike Burningille, jotka asuvat pienehkössä merenranta-asunnossa Kaliforniassa.

Yhtenä päivänä heidän postiluukustaan tipahti anonyymi kirje, jossa arvosteltiin pariskunnan kodin kokoa ja sen vaikutusta lapsiin. 

"Vanhemmat...

On tärkeää että tiedostatte olevanne lähiseudun itsekkäimmät vanhemmat. Koska pidätte rannasta, poikanne ovat jumissa pikkuriikkisessä, yhden makuuhuoneen yläkertahuoneistossa. Lapset tarvitsevat pihan, jossa leikkiä. Keinun tai pyörän, jolla ajaa silloin, kun he haluavat, ei ainoastaan silloin, kun se sopii sinulle. En tiedä, mutta epäilen, ettei kummankaan teistä ole tarvinnut kasvaa tällaisissa olosuhteissa. Hävetkää."

Yhdeksän vuotta samassa asunnossa asuneet Bruningsit eivät ole varmoja siitä, kuka kirjeen on lähettänyt, mutta he ovat asiasta hämillään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vanhemmat lisäsivät kuvan kirjeestä Facebookiin, jonka seurauksena lukuisat ihmiset ovat ryhtyneet puolustamaan perhettä. Moni kuvaan kommentoijista onkin ehdottanut, että nimettömän henkilön kannattaisi pitää huolta ainoastaan omista asioistaan.


Lähde: Metro 

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme