Mainos
Mainos

Vanhempien karu opetus pojalleen: Pakottavat asumaan pihalla teltassa

Vanhemmat kyllästyivät teinipoikansa käytökseen ja pakottivat hänet asumaan teltassa pihallaan, kirjoittaa Parenting-sivusto.

– Emme tee mitään väärää. Yritämme vain opettaa lastamme, pojan äiti Angela Boggus kertoi paikallisuutisille.

– Jos hän ei opi tätä nyt, tämä tulee olemaan muutamassa vuodessa koko maailman ongelma, eikä ainoastaan meidän, isä lisäsi.

Vanhemmat ovat kertomansa mukaan tehneet kaikkensa, jotta saisivat 16-vuotiaan poikansa lopettamaan heiltä varastamisen.

– Kuka tahansa, joka haluaa puhua hänelle järkeä, on tervetullut. Emme yritä piiloutua tältä, isä sanoi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Varasteluun sortunut poika on asunut teltassa nyt kaksi viikkoa ja tulee sisälle ainoastaan nukkumaan ja käymään vessassa. Hän saa vanhemmiltaan myös ruokaa.

Naapurit ilmoittivat tästä vanhempien rangaistuksesta viranomaisille. Yhdysvaltain New Mexicon osavaltiossa lapsensa pakottaminen asumaan pihalla ei kuitenkaan ole laitonta.

Vanhemmat aikovat jatkaa rangaistusta kuukauden ajan. Oli rangaistus sitten laillinen tai ei, jakaa se ehdottomasti mielipiteitä.

Jotkut ovat sitä mieltä, että tämä rangaistus varastamisesta on sopiva ja teoilla on oltava seuraukset. Toiset taas pitävät rangaistusta liian rajuna. 

Lähde: Parenting

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme