Mainos
Mainos

Vaniljaista lanttua

4 annosta

  • 1-1,5 kg lanttua paloiteltuna 2,5 cm:n kokoisiksi palasiksi
  • 1 peruna paloiteltuna 2,5 cm:n kokoisiksi palasiksi (voidaan jättää pois)
  • vaniljatanko
  • 100 g voita

Keitä lanttu- ja perunapalat pehmeiksi eli noin 25 minuuttia. Soseuta lanttu yleiskoneessa tai perunasurvimella. Leikkaa vaniljatanko pituussuunnassa puoliksi, raaputa siemenet irti ja lisää ne lanttusoseeseen. Lanttu säilyy näin jopa 24 tuntia. Lämmitä lanttusose juuri ennen tarjoilua sekoittamalla sitä lämmityksen aikana puulusikalla.

Lisää soseeseen voi ja tarjoa.

Resepti: Andreas Viestad

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot