Mainos
Mainos

Vantaalla tarjolla tietoa pientalorakentajille

Vantaan rakennusvalvonta järjestää Vantaan valtuustosalissa 19.3.2001 klo 18-20.30 pientalorakentajille ja rakentamista suunnitteleville maksuttoman ohjaus- ja neuvontatilaisuuden.

Ohjelmassa on Ympäristöministeriön video Hyvän rakentamisen A&O, Rakennushankkeen suunnittelu ja aloitus, rakennustyön viranomaisvalvonta, vesi- ja viemäriasiat sekä ilmanvaihtoasiat ja rakennusten käyttöönotto- ja loppukatselmukset.

Asiantuntijat alustavat em. aiheita. Tavoitteena on antaa rakentajille tarvittavaa tietoa rakennuksen suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvistä tärkeistä yksityiskohdista sekä rakennuslupamenettelystä. Yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja käydä asiaan liittyvää keskustelua rakentamisen aliantuntijoiden kanssa.

Lisätietoja: Seija Karppinen rakennusvalvontapäällikön sihteeri puh. (09) 8392 2453

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot