Mainos
Mainos

Väri-iloittelua

Keittiö on yksi kodin käytetyimmistä ja tärkeimmistä tiloista, mutta sen ei missään nimessä tarvitse olla tylsä tai tavanomainen. Rohkeilla värivalinnoilla luodaan iloa ja virkeyttä arkeen!

Ennakkoluuloton sisustaja valitsee keittiönsä pääväriksi virkistävän vihreän, energisoivan keltaisen tai vaikkapa dramaattisen punaisen. Värikkäät laminaatti- ja vinyylipinnat ovat kestäviä ja helppohoitoisia.

Kodinkoneiden värit vaikuttavat koko keittiön ilmeeseen. Jos valkoinen tai rosteri tuntuu turhan tavalliselta, voi koneet integroida kiintokalusteisiin iloisenväristen ovien taakse. Entä miltä kuulostaisi keittiön muihin väreihin sopiva, sisustuselementtinäkin näyttävä liesituuletin? Myös kylmäkalusteet ja astianpesukoneen voi pukea muuhun keittiöön sopivaan asuun erilaisilla ovipaneeleilla.

Värikkäät yksityiskohdat virkistävät myös hillityn vaalean tai puukuosisen kokonaisuuden. Tekstiilit - keittiöpyyhkeet, verhot ja istuintyynyt - valitaan haluttuun tunnelmaan sopiviksi. Yrttiruukut ja huonekasvit tuovat luonnon sisätiloihin syksyksikin. Iloisen värisissä säilytysrasioissa pysyvät tarpeelliset pikkutavarat järjestyksessä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme