Mainos
Mainos

Vastaajat: Hyvät säilytystilat ovat tärkeintä keittiössä

Keittiön ABC:n kyselyyn vastanneiden mukaan tärkeintä keittiössä eivät ole huippulaitteet, vaan riittävä säilytystila.

Kysyimme Keittiön ABC -sivujen kävijöiltä mikä heidän mielestään on keittiön tärkein ominaisuus. 56 prosenttia, eli yli puolet äänestäjistä piti riittävää säilytystilaa tärkeimpänä.

– Jos säilytystilaa ei ole kylliksi, mitään ei löydy, kun tarvitaan, ja keittiössä on aina sotkuista, Sipe perusteli vastaustaan.

Toiseksi eniten äänestäjät arvostivat keittiön väljiä työtiloja. Loput vaihtoehdot, eli iso jääkaappi ja pakastin sekä hyvä liesi ja uuni keräsivät molemmat noin viisi prosenttia äänistä.

Keittiötä suunniteltaessa kannattaakin käyttää tarpeeksi aikaa ja vaivaa keittiön pöytätasojen ja säilytystilojen suunnitteluun.

Mieti tarkasti kaikki keittiössä tarvittavat toiminnot ja lähde suunnittelussa niistä liikkeelle. Kannattaa myös muistaa, että trendien edelle kannattaa aina laittaa keittiön toimivuus.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot