Mainos
Mainos

Victorian ja Danielin tuleva koti on upea Hagan linna – katso kuvat

Kruununprinsessa Victorian ja hänen sulhasensa Daniel Westlingin uusi koti on upea Hagan linna. Linnalla on pitkä historia kuningasperheen asumuksena.

Kesäkuussa avioituneet kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel ovat palaneet takaisin Ruotsiin häämatkaltaan, paikalliset lehdet kertoivat maanantaina. Parilla on pian edessään muutto vastaremontoituun Hagan linnaan.

Kruununprinsessa Victorian ja Daniel Westlingin tuleva koti on rakennettu vuosina 1802 - 1804. Linna rakennettiin aikoinaan kuningas Kustaa IV Adolfin kodiksi. Linnan on suunnitellut arkkitehti Carl Christoffer Gjörwell.

Hagan linna on ollut paljon käytetty ja pidetty koti Bernadotten hallitsijasuvussa. Oskar I ja hänen perheensä viettivät linnassa paljon aikaa, monia vuosia linnassa asui myös kuningas Oskarin poika Gustaf. Myös prinssi Gustafin nuorin veli August ja hänen vaimonsa Theresia asuivat linnassa monia vuosia.

Kruununprinsessaparin muuttoa ennen Hagan puistoon on istutettu uusia puita ja muita kasveja. Istutusten on tarkoitus lisätä puiston viihtyvyyttä ja tuoda yksityisyyttä parille.

Suomalaisia miljoonakoteja voit katsellaJokakoti.fissä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme