Mainos
Mainos

Vieraat 2006 kevät

12.01.2006

Kokit: Aki Wahlman ja Harri Syrjänen

Vieraat: Minna Astikainen ja Maarit Lehtonen

Minna ilmoitti lapsuudenystävänsä Maaritin mestarikokkien oppiin. Aki Wahlmanin ja Harri Syrjäsen opastuksella valmistuvat grillattu entrecote ja paistetut kasvikset, maustevoi sekä suklaakohokas.

19.01.2006

Kokit: Jyrki Sukula ja Harri Syrjänen

Vieraat: Marika Civill ja Jyri Halinen

Marika Lempäälästä lähetti miehensä Jyrin kokkikouluun. Mestarit Jyrki Sukula ja Harri Syrjänen opettavat palomiehelle karitsan paahtopaistin ja caponatan valmistuksen.

26.01.2006

Kokit: Jyrki Sukula ja Hans Välimäki

Vieraat: Susanna Leino ja Pipsa Kirjavainen

Suklaan ystävä Susanna päätyi Liemeen ystävänsä Pipsan ilmoittamana. Jyrki Sukulan ja Hans Välimäen opastuksella valmistetaan hummeria, kukkakaali-couscousta, liekitettyjä banaaneja ja kuumaa suklaata.

9.2.2006

Kokit: Harri Syrjänen ja Hans Välimäki

Vieraat: Outi Eriksson ja Saila Machere

Outi ilmoitti työkaverinsa Sailan kokkikouluun. Kuinka käy kun tehtävänä on valmistaa perinteistä läskisoosia, perunamuusia ja sillikaviaaria Harri Syrjäsen ja Hans Välimäen opastuksella.

2.3.2006

Kokit: Aki Wahlman ja Hans Välimäki

Vieraat: Leena Pulkkinen ja Anu Rosti

Leena yllätti siskonsa Anun kokkikoululla. Mestarikokit Aki Wahlman ja Hans Välimäki opettavat maissikanan leikkeen ja parsasalaatin valmistuksen.

9.3.2006

Kokit: Harri Syrjänen ja Hans Välimäki

Vieraat: Mersia ja Petri Raunio

Mersia ilmoitti miehensä Petrin mestarikokkien oppiin. Hans Välimäen ja Harri Syrjäsen opastuksella valmistetaan paistettua siikaa, antiboise-kastiketta ja pannacottaa.

16.3.2006

Kokit: Aki Wahlman ja Jyrki Sukula

Vieraat: Susanna Vanhala ja Kari Räikkönen

Kari päätyi Liemeen tyttärensä Susannan ilmoittamana. Mestarikokit Aki Wahlman ja Jyrki Sukula valmistavat viisimauste-ankkaa, jasmiiniriisiä ja vihreää wokkia.

23.03.2006

Kokit: Aki Wahlman ja Harri Syrjänen

Vieraat: Mika ja Tuuli Kuutti, Antti Jäntti

Kaverukset Mika ja Antti päätyivät kokkikouluun Tuulin ilmoittamina. Aki Wahlman ja Harri Syrjänen opastavat poron sisäfileen, papumuhennoksen sekä punasipuli-vinaigretten valmistamisen.

30.3.2006

Kokit: Harri Syrjänen ja Hans Välimäki

Vieraat: Tero Kojo ja Harri Hamari

Liemessä-ohjelman kausi päättyy merihenkisesti. Kippari Harri päätyi Liemeen ystävänsä Teron ilmoittamana. Kevään viimeisessä jaksossa valmistetaan kala-äyriäispataa ja tiramisua mestarikokkien Aki Wahlmanin ja Jyrki Sukulan oppien mukaan.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme